About Us

Having worked in the creative world for the last 18 years, originally as a milliner, Gina turned to Interior Design in 2017. With projects in the Alps and across the UK under her belt, she has created homes that reflect the client’s individual needs. Gina creates comfortable, colourful and layered spaces, interspersed with antique finds to make rooms that are beautiful and functional. Gina is mostly based between London and Norfolk but travels widely for work.

What services do you provide?

Interior Design

How would you describe your style?

"I work closely with the client to understand how they like to live and how the room needs to function. As a result, every project is different. I like to mix textiles, textures, antiques and bespoke items, to create timeless, elegant and functional rooms that sing."

Please describe a recently completed project or tell us about the bespoke service that you offer

"For a recently completed project at the iconic Television Centre in London, Gina was asked to inject colour and personality into a high-end but identikit apartment, with a nod to its mid-century aesthetic, suitable for 21st Century living. Gina asked a friend and colleague Harriet Nicholls to join forces on this project, whilst on other projects, they both work independently. For the Television Centre, amongst other things, they designed the joinery to create much needed storage, a bespoke ‘work from home’ area and the cladding in the kitchen to create drama in an area of the room with little natural lighting. Furnishings were chosen to hint at the building’s heritage, including the Porta Romana Hydra floor lamp with bespoke silk shades and a David Linley chair. In this instance, two minds were better than one!

Whilst working independently, Gina has recently completed a full renovation of a house overlooking the sea in north Norfolk. There were two extensions to incorporate a new open plan kitchen with mesmerising views across the marsh, a new bedroom and bathroom and total reconfiguration of the internal spaces. For this project, it was key to take into consideration the location and the functionality of the space for the extended family to enjoy their holidays together."

MORE FROM THE LIST